Roumain Românesc

 Marca WEISSENBERG a fost fondată în 1989 și este acum sinonimă cu calitatea înaltă. Compania cu sediul în Taiwan produce instrumente care sunt apreciate în întreaga lume.
Procesul de fabricație combină armonios meșteșugul tradițional cu tehnologia modernă de producție.
De-a lungul anilor, numeroși experți și artiști internaționali (Europa, SUA, Asia...) au contribuit la dezvoltarea unor instrumente care îndeplinesc cele mai înalte cerințe ale muzicienilor.
Nimic nu este lăsat la voia întâmplării: Selecția materialelor pentru proprietățile lor sonore și durabilitatea, asamblarea precisă, ergonomia de joc, gravura manuală, lacurile de înaltă calitate, acoperiri argintii și aurii.
În spiritul celebrului fabricant de instrumente Adolphe Sax, WEISSENBERG se angajează într-o filozofie de îmbunătățire constantă a instrumentelor sale, în strânsă colaborare cu muzicienii, cu o mare deschidere față de evoluțiile de producție și artistice. Compania acordă o mare importanță acestui spirit de familie.
John Wei, directorul executiv al Weissenberg, a insuflat acest spirit tuturor angajaților mărcii din întreaga lume.
Weissenberg este prezent de mulți ani la cele mai importante târguri internaționale (NAMM/USA, Musikmesse Frankfurt, Musicfair Shanghai ...).
John Wei este, de asemenea, foarte legat de Dinant, în Belgia, locul de naștere al lui Adolphe Sax.
Numeroasele contacte profesionale și prietenești din Germania au inspirat, de asemenea, afacerea de familie, de unde, de altfel, provine și numele "WEISSENBERG".
Astăzi, WEISSENBERG este una dintre mărcile de top în domeniul producției de instrumente muzicale.
WEISSENBERG, când calitatea contează !