Dansk

 WEISSENBERG-mærket blev grundlagt i 1989 og er nu synonymt med høj kvalitet. Den Taiwan-baserede virksomhed producerer instrumenter, der er værdsat over hele verden.
Fremstillingsprocessen kombinerer på harmonisk vis traditionelt håndværk med moderne produktionsteknologi.
Gennem årene har talrige internationale eksperter og kunstnere (Europa, USA, Asien...) bidraget til udviklingen af instrumenter, der opfylder de højeste krav fra musikere.
Intet er overladt til tilfældighederne: Valget af materialer på grund af deres lydlige egenskaber og bæredygtighed, den præcise samling, den ergonomiske spiloplevelse, den manuelle gravering, lak af høj kvalitet, sølv- og guldbelægninger.
I den berømte instrumentmager Adolphe Sax' ånd har WEISSENBERG forpligtet sig til en filosofi om konstant forbedring af sine instrumenter i tæt samarbejde med musikerne og med stor åbenhed over for produktion og kunstnerisk udvikling. Virksomheden lægger stor vægt på denne familieånd.
John Wei, Weissenbergs administrerende direktør, har indpodet denne ånd i alle brandets medarbejdere rundt om i verden.
Weissenberg har i mange år været til stede på de store internationale messer (NAMM/USA, Musikmesse Frankfurt, Musicfair Shanghai ...).
John Wei er også meget knyttet til Dinant i Belgien, hvor Adolphe Sax blev født.
Talrige professionelle og venskabelige kontakter i Tyskland har også inspireret familievirksomheden, som i øvrigt også er oprindelsen til navnet "WEISSENBERG".
I dag er WEISSENBERG et af de førende mærker inden for fremstilling af musikinstrumenter.
WEISSENBERG, når kvalitet tæller !