Ελληνική

 
Το εμπορικό σήμα WEISSENBERG ιδρύθηκε το 1989 και είναι πλέον συνώνυμο της υψηλής ποιότητας. Η εταιρεία με έδρα την Ταϊβάν παράγει όργανα που εκτιμώνται σε όλο τον κόσμο.
Η διαδικασία κατασκευής συνδυάζει αρμονικά την παραδοσιακή χειροτεχνία με τη σύγχρονη τεχνολογία παραγωγής.
Με την πάροδο των ετών, πολυάριθμοι διεθνείς εμπειρογνώμονες και καλλιτέχνες (Ευρώπη, ΗΠΑ, Ασία...) συνέβαλαν στην ανάπτυξη οργάνων που ανταποκρίνονται στις υψηλότερες απαιτήσεις των μουσικών.
Τίποτα δεν αφήνεται στην τύχη: Η επιλογή των υλικών για τις ηχητικές τους ιδιότητες και τη βιωσιμότητά τους, η ακριβής συναρμολόγηση, η εργονομία του παιξίματος, η χειροποίητη χάραξη, η υψηλής ποιότητας λάκα, οι ασημένιες και χρυσές επιστρώσεις.
Στο πνεύμα του διάσημου οργανοποιού Adolphe Sax, η WEISSENBERG έχει δεσμευτεί σε μια φιλοσοφία συνεχούς βελτίωσης των οργάνων της, σε στενή συνεργασία με τους μουσικούς, με μεγάλο άνοιγμα στις παραγωγικές και καλλιτεχνικές εξελίξεις. Η εταιρεία αποδίδει μεγάλη σημασία σε αυτό το οικογενειακό πνεύμα.
Ο John Wei, διευθύνων σύμβουλος της Weissenberg, έχει εμφυσήσει αυτό το πνεύμα σε όλους τους υπαλλήλους της μάρκας σε όλο τον κόσμο.
Η Weissenberg είναι παρούσα στις μεγαλύτερες διεθνείς εκθέσεις εδώ και πολλά χρόνια (NAMM/USA, Musikmesse Frankfurt, Musicfair Shanghai ...).
Ο John Wei είναι επίσης πολύ συνδεδεμένος με το Dinant του Βελγίου, τη γενέτειρα του Adolphe Sax.
Πολυάριθμες επαγγελματικές και φιλικές επαφές στη Γερμανία έχουν επίσης εμπνεύσει την οικογενειακή επιχείρηση, από την οποία, παρεμπιπτόντως, προέρχεται το όνομα "WEISSENBERG".
Σήμερα, η WEISSENBERG είναι μία από τις κορυφαίες μάρκες στον τομέα της κατασκευής μουσικών οργάνων.
WEISSENBERG, όταν η ποιότητα μετράει !