Finnois Suomalainen

 WEISSENBERG-brändi perustettiin vuonna 1989, ja se on nykyään korkean laadun synonyymi. Taiwanilainen yritys valmistaa instrumentteja, joita arvostetaan kaikkialla maailmassa.
Valmistusprosessissa yhdistyvät harmonisesti perinteinen käsityötaito ja moderni tuotantotekniikka.
Vuosien varrella lukuisat kansainväliset asiantuntijat ja taiteilijat (Euroopasta, Yhdysvalloista, Aasiasta...) ovat osallistuneet sellaisten instrumenttien kehittämiseen, jotka täyttävät muusikoiden korkeimmat vaatimukset.
Mitään ei jätetä sattuman varaan: Materiaalien valinta niiden ääniominaisuuksien ja kestävyyden perusteella, tarkka kokoonpano, soittoergonomia, käsinkaiverrus, korkealaatuinen lakkaus, hopea- ja kultapinnoitteet.
Kuuluisan soitinrakentajan Adolphe Saxin hengessä WEISSENBERG on sitoutunut soittimiensa jatkuvaan parantamiseen tiiviissä yhteistyössä muusikoiden kanssa ja on hyvin avoin tuotannon ja taiteellisen kehityksen suhteen. Yritys pitää tätä perhehenkeä erittäin tärkeänä.
Weissenbergin toimitusjohtaja John Wei on juurruttanut tämän hengen kaikkiin tuotemerkin työntekijöihin ympäri maailmaa.
Weissenberg on ollut mukana suurimmilla kansainvälisillä messuilla jo useiden vuosien ajan (NAMM/USA, Musikmesse Frankfurt, Musicfair Shanghai ...).
John Wei on myös vahvasti sidoksissa belgialaiseen Dinanttiin, joka on Adolphe Saxin synnyinpaikka.
Lukuisat ammatilliset ja ystävälliset kontaktit Saksassa ovat myös inspiroineet perheyritystä, josta muuten nimi "WEISSENBERG" on peräisin.
Nykyään WEISSENBERG on yksi soitinvalmistuksen johtavista tuotemerkeistä.
WEISSENBERG, kun laatu ratkaisee !