Ungāru

 

A WEISSENBERG márkát 1989-ben alapították, és mára a magas minőség szinonimájává vált. A tajvani székhelyű vállalat olyan hangszereket gyárt, amelyeket az egész világon nagyra értékelnek.
A gyártási folyamat harmonikusan ötvözi a hagyományos kézművességet a modern gyártási technológiával.
Az évek során számos nemzetközi szakértő és művész (Európa, USA, Ázsia...) járult hozzá a zenészek legmagasabb igényeinek megfelelő hangszerek kifejlesztéséhez.
Semmit sem bízunk a véletlenre: Az anyagok hangzásbeli tulajdonságaik és fenntarthatóságuk alapján történő kiválasztása, a precíz összeszerelés, a játék ergonómiája, a kézi gravírozás, a kiváló minőségű lakkozás, ezüst és arany bevonatok.
A híres hangszerkészítő, Adolphe Sax szellemében a WEISSENBERG elkötelezett a hangszerek folyamatos fejlesztésének filozófiája mellett, szoros együttműködésben a zenészekkel, nagy nyitottsággal a gyártási és művészi fejlesztések iránt. A vállalat nagy jelentőséget tulajdonít ennek a családi szellemnek.
John Wei, a Weissenberg vezérigazgatója ezt a szellemiséget ültette át a márka minden alkalmazottjának világszerte.
A Weissenberg évek óta jelen van a legnagyobb nemzetközi vásárokon (NAMM/USA, Musikmesse Frankfurt, Musicfair Shanghai ...).
John Wei szintén nagyon kötődik a belgiumi Dinanthoz, Adolphe Sax szülőhelyéhez.
Számos németországi szakmai és baráti kapcsolat is inspirálta a családi vállalkozást, ahonnan egyébként a "WEISSENBERG" név is ered.
Ma a WEISSENBERG az egyik vezető márka a hangszergyártás területén.
WEISSENBERG, amikor a minőség számít !