Norsk

WEISSENBERG -merket ble grunnlagt i 1989 og er nå synonymt med høy kvalitet. Det Taiwan-baserte selskapet produserer instrumenter som er verdsatt over hele verden.
Produksjonsprosessen kombinerer harmonisk tradisjonelt håndverk med moderne produksjonsteknologi.
Gjennom årene har mange internasjonale eksperter og artister (Europa, USA, Asia ...) bidratt til utviklingen av instrumenter som oppfyller de høyeste kravene til musikere.
Ingenting er overlatt til tilfeldighetene: Valg av materialer for lydegenskaper og bærekraft, presis montering, ergonomi som spiller, manuell gravering, lakk av høy kvalitet, belegg i sølv og gull.
I ånden til den berømte instrumentoppfinner Adolphe Sax, er WEISSENBERG forpliktet til en filosofi om konstant forbedring av instrumentene sine, i nært samarbeid med musikerne, med stor åpenhet for produksjons- og kunstnerisk utvikling. Selskapet legger stor vekt på denne familieånden.
John Wei, administrerende direktør i Weissenberg, har innpodet denne ånden hos alle merkeansatte rundt om i verden.
Weissenberg har vært til stede på de store internasjonale messene i mange år (NAMM / USA, Musikmesse Frankfurt, Musicfair Shanghai ...).
John Wei er også veldig knyttet til Dinant i Belgia, fødestedet til Adolphe Sax.
Mange profesjonelle og vennlige kontakter i Tyskland har også inspirert familiebedriften, som forresten er der navnet "WEISSENBERG" kommer fra.
I dag er WEISSENBERG et av de ledende merkene innen produksjon av musikkinstrumenter.
WEISSENBERG, når kvalitet betyr noe!